Obilježen Svjetski dan kebaba: Broj narudžbi kebaba u BiH putem aplikacije Glovo u posljednjih 12 mjeseci porastao za 20 posto
Posted on
Festival Vinske ceste Hercegovine / Manifestacija hercegovačkih vina, gastronomije, umjetnosti i turističke ponude
Posted on
Sarajevo Destination Festival 2024. / Academia by Nermin Hodžić okupila vodeća regionalna i evropska imena iz oblasti gastronomije, kuhaju našu tradicionalnu hranu
Posted on
Destinacije
Obilježen Svjetski dan kebaba: Broj narudžbi kebaba u BiH putem aplikacije Glovo u posljednjih 12 mjeseci porastao za 20 posto
Posted on
Festival Vinske ceste Hercegovine / Manifestacija hercegovačkih vina, gastronomije, umjetnosti i turističke ponude
Posted on
Wine ViP eventi održani u Splitu i Zadru, manifestacija će sutra biti održana u Rijeci
Posted on
Taste Atlas pohvalio pitu s Baščaršije: Kultna hrana na kultnim mjestima
Posted on
Sarajevska ćevabdžinica “Željo” na listi 100 najlegendarnijih restorana u svijetu
Posted on
Nacionalni park “Una” i Turistička zajednica općine Plitvička Jezera u partnerstvu s restoranom “Biser” iz Bihaća organizirali Prvu plitvičko-unsku čorbarijadu
Posted on
TasteAtlas traži mišljenja lokalaca u Sarajevu: Gdje pojesti najbolju tradicionalnu hranu?
Posted on
MEĐUNARODNA ENOGASTRONOMSKA KONFERENCIJA / Najava 2024 Wine ViP Evenata: Edukativnim eventima do bolje kvalitete turizma
Posted on
Azema i Salih Bureković prave najbolje domaće pite na Prokoškom jezeru: Turistu budu oduševljevni kada probaju naša jela
Posted on
Sarajevo: Na Bistričkoj stanici otvoren restoran Mado, poznati turiski ugostiteljski brend
Posted on
Gdje jesti u Sarajevu?
Posted on
Ambasador Marfi u posjeti Krajini: Želimo zaštititi i razviti prvi certifikat Zajamčenog tradicionalnog specijaliteta u Bosni i Hercegovini