Kompleks ima restoranski dio i prostranu terasu, caffe bar, ali i etno selo te jezero
OBAVEZNA STANICA / Restoran Dallas mjesto susreta gastro savršenstva i ćejfa

Gotovo je sigurno da nema Bosanca i Hercegovca, Balkanca, pa čak i Evropljanina, koji voli putovanja, a da se nije vozio našom čuvenom magistralom M17, koja vas središnjim dijelom naše države vodi sa sjevera na krajnji jug.
Bilo da putujete kao turista, samostalno ili u grupi, da se vozite sa svojom porodicom ili pak idete na službeni put, možemo biti sigurni da jednu adresu nećete zaboraviti. Jedni svrate da ukusno pojedu, drugi da se odmore od puta kušaju neku slasticu i popiju kahvu, a oni treći samo iz navike ili ćejfa samo kratko odmore uz neko piće i udahnu svježeg zraka.

Adresa je u naselju Mravići nedaleko od Doboja, u općini Doboj Jug. Sigurni smo da već mislite na popularni restoran „Dallas“, u kojem ste vjerovatno već bili i sjećate se ambijenta, dobre hrane i ljubaznog osoblja.
A, oni koji ipak nisu bili gosti kod poznatog ugostitelja, vlasnika ovog restorana Safeta Krličevića, sigurno će prvom prilikom svratiti.

Jer, kako za portal Turistički.ba priča Safet, razloga za posjetu je mnogo, a posebno zbog činjenice da, osim bogate gastronomske ponude dovedene do savršenstva ukusa, kompleks restorana „Dallas“ svojim gostima nudi i mnoge druge sadržaje i ambijent za odmor i relaksaciju.

„Kompleks ima restoranski dio i prostranu terasu, caffe bar, ali i etno selo te jezero. Tu je i autopraonica i generalno sve ono što smo kroz godine poslovanja i usavršavanja shvatili da je potrebno našim gostima za ugodan boravak. Možemo kazati da je naš kompleks postao i prepoznatljivo odmaralište u kojem svakodnevno uživaju naši gosti. Posebno bih istaknuo turističke ture iz svih evropskih država, koji nam obavezno svrate“ – kaže Krličević.

Osim za odmore putnika i turista, ugodan ambijent restorana „Dallas“ idealan je za organizaciju raznih slavlja, sastanaka, poslovnih susreta uz neki od specijaliteta…
“Generalno preferiramo našu domaću, bosansku kuhinju. Međutim, naši kuhari su na usluzi gostima i rade po njihovoj želji. U našoj gastronomskoj ponudi, tu su sve vrste gotovih jela, roštiljski specijaliteti, a posebno bih istaknuo naš nacionalni ponos – teleće pečenje na domaći način. Naravno možete kušati i originalne talijanske recepture pizza i sladoleda, ali i svih drugih vrsta delicija” – poručio je Krličević.

Pohvalio je osoblje restorana, ali i sve druge uposlenike koji brinu za ugodan boravak gostiju u kompleksu „Dallasa“, naglašavajući da je stručna i kvalitetna usluga ključni recept za uspjeh.

Novosti

Error: No posts available for this Facebook ID
Povezano
Neum bilježi odličnu predsezonu, najave za ljeto optimistične
30 Aprila, 2025